labrador med stor gren i munden

10 Bedste Steder til Hundeturen (Sjælland)

Har du været i Søndermarken tusind gange? Der er masse af gemte skatte omkring på Sjælland, og vi har afprøvet mange af dem med vores hunde Charlie og Aurora! Her er vores yndlingssteder. Fortæl os gerne om dine yndlingshundeparker/skove i kommentarfeltet!

 1. Bernstoffsparken i Gentofte

  Hvis din hund elsker legekammerater, er dette det rette sted at lege! Her er der nemlig tit mange andre hundevenner. Her er hundeposer, drikkevand og endda badevand, hvis du har en vandhund!
  Vi anbefaler: Trixie Trækreb med to løkker, så din hund kan lege trækkeleg med en ven! Find det her.
  trixie reb med to løkker rød hvid
 2. Schæferhundsklubben Kreds 55 i Farum
  Hvis du har tid til leg i hverdagene, er dette det perfekte sted til træning. Her er nemlig agilitybane. Banen bruges af schæferhundsklubben lørdag og søndag ellers er der fri bane! Her er hundeposer, indhegnet og gratis parkering.
  Vi anbefaler: Whesco Træningsgodbidder, til at belønne din hund på den naturlige måde, når den har klaret alle forhindringerne. Find dem her.
  whesco træningsgodbidder i pose med genluk
 3. Oxbjerget Hundepark i Glostrup

  Denne skov/park i Glostrup er perfekt til både dig og hunden. Der er nemlig en isbod lige ved parken, så du kan måske endda lokke børnene med på tur også! Her er også populært, så du kan sagtens få tid til at spise isen mens din hund leger med sine nye venner. Her er gratis parkering og indhegnet.
  Vi anbefaler: Earth Rated Dispenser med nedbrydelige hundeposer, fordi så du nemt kan have hundeposerne hængene på snoren. Find den her.

  dispenser til hundeposer
 4. Hornbæk Hundestrand
  Der er intet der er mere lækkert end en svømmetur. I Hornbæk må man godt have hunden fri i afmærkede områder, ellers skal man have snor på i sommerperioden. Her er gratis parkering.
  Vi anbefaler: Whesco Hundesnor i Ægte Læder, så du kan få set hele stranden. Find den her.
  whesco dressurline
 5. Brøndby Hundepark
  Her er en lækker park, der er nem at komme til med S-toget! Brøndby er en større by, derfor er der altid mange hundevenner at lege med i denne park. Her er indhegnet og gratis parkering.
  Vi anbefaler: Beco rejseskål, så din hund kan få vand efter al den motion! Find den her.
  hund der drikker vand af foldbar skål af silikone
 6. Hundeskoven i Ølstykke
  Vil du træne med din hund, er der plads til det i Ølstykke! Her er nemlig forhindringer, så din hund kan gå gennem rør og op på bakker og virkelig få motion. Derudover er det virkelig dejlig natur. Her er indhegnet og gratis parkering.
  Vi anbefaler: Tickless mod flåt/tæge, så du kan lade din hund kravle igennem krat og virkelig nyde skoven, uden du skal tænke på uvelkomne gæster! Find den her.
  mod flåt uden kemikalier
 7. Frølunde Fed Strand i Korsør

  Nu er turen gået til Vestsjælland, hvor der gemmer sig en strand med plads til hunde. Få dig en dukkert, eller nyd at se Fido gøre det og få gravet en masse huller i sandet! Her er hundeposer, selvfølgelig en masse badevand og gratis parkering på Broholmvej.
  Vi anbefaler: Trixie Be Eco Flydende Bold af genbrugsplastik, til legetøj der kan kastes ud i bølgerne uden at synke til bunds. Og så i en farve, der gør den nem at se. Find den her.

  trixie be eco flydende bold
 8. Amager Hundestrand i København
  Hvis du bor i København, kender du måske allerede til Amager Strand. Men vidste du, din hund også er velkommen?  Hvis du går lidt til venstre fra "hovedindgangen", er der et græsareal hvor der altid er hundevenner. Her kan I springe i vandet eller lege med kammeraterne. Her er gratis parkering.
  Vi anbefaler: Whesco kølehalsbånd, til de allervarmeste sommerdage. Find det her.
  cooling halsbånd
 9. Hundehegn i Skævinge Skov i Hillerød

  Her er en lækker hundeskov, og er din hund typen der kan finde på at løbe væk er det et indhegnet område. Oplev den dejlige natur og slip bekymringerne. Her er gratis parkering.
  Vi anbefaler: Beco Bed, en blød seng af hampfibre og bomuld der er lugt-afvisende, så Fido kan få en lur lige efter hundeturen. Find dem her.
  beco bed
 10. Højbjerg Hegn i Helsinge
  Sidst men ikke mindst skal turen til Helsinge. Her finder du et dejligt område, tæt på naturlegeplads hvis du har ungerne med. Her er sø og indhegnet hundeskov på 2 hektar. Her er gratis parkering.
  Vi anbefaler: Reblegetøj, til at kaste bold. Løkken gør det nemt at samle bolden op, uden at skulle holde, der hvor din hund tilgnasker legetøjet. Find det her.
  trixie be nordic legereb


  Vi håber dig og din(e) hund(e) får fundet den helt rigtige park/skov/strand til at lege i!

  Vil du se flere godbidder, legetøj eller tilbehør til din hund? Led ikke længere, her finder du alt og så er det endda miljøvenligt.
  

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.