papegøje med røde fjer

Bedste fuglelegetøj

Vi elsker vores undulater, papegøjer, kakaduer, kanariefugle m.m. så lad os forkæle dem med sjov og leg! Her er hvad vores fugle, Hedvig og Dobby elsker og vi håber din(e) fugl(e) vil elske dem ligeså meget.

1. Sepiaskal
Okay, måske ikke rigtigt et "legetøj", men denne lækre sepiaskal stammer fra sepiablæksprutten og er derfor en helt naturlig kilde til kalk og jod. Og dét er vigtigt, hvis de skal have energi nok til at lege. Så husk en flot sepiaskal sat fast på tremmerne. Find en her.
sepiaskal til fugle og krybdyr
2. Smuk flettet ophæng
Her er et stykke smukt, naturligt fuglelegetøj der kan hænges, hvorend du vil. Det er nemlig både flot men også sundt for din fugl, der kan pleje sit næb på ophænget uden at komme til at sluge plastik eller andet. Find det her.
fuglelegetøj ophæng bohemian flettet

3. Klatrenet af træ og reb
Så skal der motioneres! Her kommer Pip-Hans til at vise sine færdigheder i klatring. Og så synes vi det ser flot ud, nu det er lavet af naturtræ. Find et her.
klatrenet til fugle

4. Siddepind
En siddepind er ikke bare en siddepind! Det er vigtigt, at din fugl får en naturlig pind af træ, der er uens i forskellige tykkelser og former. Herved styrker de balance, får plejet næb og klør og stimuleret fødderne som kan blive stive af at sidde på maskinfremstillede ens siddepinde. Find nogle her.
siddepinde til fugle i træ

5. Legetøj, der matcher fjerpragten
Det hele behøver ikke være i naturfarver, du kan sagtens finde trælegetøj i farver der er ligeså prangende som din fugl! Vi elsker f.eks. dette ophæng, der kan nippes i uden bekymringer. Find det her.
ophæng grøn gul rød træ til fugle

 

Det var et udsnit af det bedste fuglelegetøj, men fandt du ikke noget, der lige passede til din smag eller vil du se om der er mere, kan du klikke her. Vi håber, at dig og din fugl får hygget jer med nyt legetøj.

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.